4Flow coaching                                    

Persoonlijke coaching voor een nog leuker leven

Contact en over mij

Als je bij mij komt kun je rekenen op volledige en respectvolle aandacht voor jou en dat wat je bezighoudt. Van jou verwacht ik bereidheid om open te staan voor dat wat er is en wat je onderweg tegenkomt.
Ik kan je begeleiden in jouw proces....  de weg bewandel je zelf.

Bel gerust voor meer informatie of voor een afspraak: 06 2690 2697

Je kunt ook het contactformulier gebruiken. Ik neem dan contact met jou op.


 


Passie en eigen journey

Ik ben deze praktijk begonnen vanuit mijn passie voor mensen en dat wat mensen beweegt. Om mensen te helpen de balans te (her)vinden in hun persoonlijke en zakelijke leven en daardoor gelukkiger te worden. Vanzelfsprekend heb ik hier ook een eigen zoektocht in gemaakt. Mijn eigen ontwikkeling in de afgelopen jaren heeft er voor gezorgd dat ik vandaag de dag meer in balans in het leven sta, zowel mentaal als fysiek. De journey naar mijn eigen werkelijke zelf, de bewustwording van invloeden uit het verleden en de inzichten die ik tijdens mijn eigen ontdekkingstocht heb gekregen, hebben mij een gevoel van meer ontspanning en vrijheid gebracht.

Vanuit eigenwaarde en compassie

Dat ik 25 jaar geleden het vak van personeelszaken/Human Resources ben ingerold is een logische beweging geweest en past me goed. Sinds 2004 als interim HR manager. Ik heb in veel uiteenlopende omgevingen gewerkt, zoals de zakelijke dienstverlening, opleidings- en trainingsbranche, overheid, verzekerings- en transportbranche. De invloeden van de verschillen in cultuur en omgangsvormen, hebben me ook meer inzicht gegeven in mijn eigen behoeften; ‘waar ik energie van krijg en wat me energie kost’. En hoe ik soms, bijna ongemerkt, over mijn eigen grenzen ging. Ik heb ervaren dat het in de snelheid en drukte van alledag lastig kan zijn om dicht bij jezelf te blijven en goed te blijven voelen wat gebeurtenissen met jezelf doen. Intuïtief wist ik dat ik me prettiger zou gaan voelen als ik hier meer bij ging stilstaan. Vanuit een gevoel van eigenwaarde en compassie voor mezelf gun ik mezelf tegenwoordig om dat te doen waar ik blij van word. Dan kan ik echt iets betekenen voor anderen met behoud van mezelf. De combinatie van mijn eigen ervaringen en mijn enthousiasme om dit aan anderen over te dragen, is mijn drijfveer om mensen te coachen.

Klik hier als je meer over mijn achtergrond wilt lezen op LinkedIn