4Flow coaching                                    

Persoonlijke coaching voor een nog leuker leven

Hoe ik werk

 

Onderzoek je thema's

Na het bepalen van je coachdoel(en) begeleid ik je tijdens de coachgesprekken bij je zelfonderzoek en het herkennen van je werkpunten. Geen symptoombestrijding, dat is een kortetermijnoplossing. Wel door gedachtepatronen en gedragspatronen te doorbreken en je ook nieuwe praktische tools aan te reiken waarmee je je doelen gemakkelijker kunt bereiken. Door op die manier te werken zijn vaak sneller positieve veranderingen merkbaar.

Holistische aanpak werkt effectiever

Ik begeleid je door te luisteren naar je verhaal, je te spiegelen, kritische vragen te stellen en methodieken toe te passen uit NLP (Neuro Linguïstisch programmeren), TA (Transactionele Analyse), systemisch werk en verbindende communicatie (ook wel geweldloze communicatie genoemd). Ik probeer een open sfeer te creëren, waarin ik je op een laagdrempelige manier help om inzichten te krijgen in je eigen (onbewuste) gedachtegangen, je belemmeringen, patronen en gedrag.

En omdat ik ervan overtuigd ben dat je lichaam je nog veel meer kan vertellen dan je hoofd, doe ik meer dan alleen met je praten. Visualisaties, je lichaam als voelspriet, je energie-balans en je algehele vitaliteit helpen daarbij. We kiezen hierin samen voor een aanpak die bij jou past.

Ook lichaamsmassages kunnen effectief zijn ter ondersteuning. Het helpt je meer bewust te worden van je lichaam en ondersteunt de balans tussen denken en voelen.
Meer informatie over mijn massages vind je op www.4flowmassage.nl


Praktisch

Nadat helder is wat je coachdoelen zijn, bepalen we samen de duur van het traject.

Sessies duren 1 uur en vinden in beginsel plaats in mijn praktijk. In overleg kunnen de sessies ook buiten of elders plaatsvinden.

Het tarief is afhankelijk van de afgesproken duur van het traject, particulier of zakelijk. Losse sessies zijn 90,- per uur.