Praktijk voor life coaching en career coaching

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Career coaching en HR in organisaties

Als werkgever wil je natuurlijk graag werken met medewerkers die in balans zijn, happy en gemotiveerd. Blije medewerkers zijn productief, creatief en kunnen klantgerichter werken. Vanuit mijn achtergrond als HR (project)manager help ik individuele medewerkers om 'de beste versie van zichzelf te worden' en/of help ik organisaties om een juiste omgeving te creëren waar medewerkers tot bloei kunnen komen.

Door goed te luisteren en aan te voelen wat nodig is en wat aansluit op de strategie van de organisatie. Door advies over welk instrumentarium daarbij het beste past en hoe deze het beste ingezet kan worden. Ik begeleid hierin organisaties en coach het management en individuele medewerkers.

Mijn kracht ligt in het aanvoelen wat er 'speelt' binnen een organisatie en tussen mensen. Meebewegen en op de juiste momenten duidelijk richting aangeven. Ik doe dit op een natuurlijke manier en betrek onderweg de mensen die nodig zijn om gezamenlijke doelen te bereiken. Ik ben pragmatisch ingesteld en werk graag samen. Dan ontstaan de meeste creatieve ideeën ervaar ik vaak.

Wil je als werkgever meer weten over de voordelen van coaching binnen je organisatie, in combinatie met organisatie- en personeelsadvies? Bel me dan gerust.